Idag haha

Idag har vi haft nationella prov i so igen :/ men dom var mycket enklare än vad jag trodde :) Jag tog med mig riskaka och åt på (ost smak om någon undrar) vi hade samma som igår 100 minuter fast rast i mellan :D vi hade chill på so lektionen efter och maten var inte god idag :( det var grönsaks pyttipanna :O inte gott jag käka riven morot i sås xD och mjölk :D på musiken hade vi lite sånger som vi sjöng ... Det var sådär... Näst sista lektionen hade vi eng vi skulle läsa högt inför klassen no problemo :) och sista lektionen var sådär vi hade svenska och vi har ett bok projekt och vi läste hela lektionen :/ och alla kan inte vara tysta heller och då är det svårt att läsa men min bok är så spännande så det gick bra ändå :) just nu sitter jag oh mumsar på en choklad bit :) //Mirre

Today :)

Hejsan :) Idag har vi haft nationella prov och vi hade samhällskunskap och det var mycket enklare än vad jag trodde :D Provet var 100 min men vi hade rast i mellan åt så 50 och sen efter rasten 50 :) i mellan åt drack jag drick yoghurt :) super gooo :p sen så hade vi matte lektion :/ och sen lunch och det var kyckling kebab tror jag :) och sen hade vi so fast vanlig lektion och sen så gick vi till simhallen och då simmade vi ... Och liv räddade i livbojar :D vi skulle dra en annan person två längder :/ det var ändå inte så svårt xD sen så fick vi hoppa lite ... Jag vågar inte hoppa från 5:an jag vet inte jag är inte höjd rädd men jag kan inte hoppa från höga höjder :) så det högsta jag har hoppas är 3:an :D sen åkte vi bussen hem och jag plockade ut diskmaskinen och jag har inte gjort så mycket nu ska jag damma och dammsuga och sen spela Sims xD bye // Mirre

Lite sent inlägg kanske men... aja!

HEJ!
 
Nu så tänkte jag göra ett inlägg fast klockan är typ tolv. ;) Jag har varit ledig idag eftersom det är 1:a maj så det har ju varit skönt. Men nått som inte alls har varit skönt är att jag har varit sjukt allergisk idag. Jag är pollen allergiker och det är väldigt jobbigt. Näsan rinner och det kliar i ögonen hela tiden. :\  Fast jag ska inte gnälla för är man allergisk såär man det. Jag ska nog köpa allergi medecin snart så att det blir lättare.
 
Imorrn har vi nationella prov i so och det längtar jag värkligen inte efter. So är mitt sämsta ämne men vårat ``tema´´ är religioner och det är ganska lätt. Jag ska göra en sånnhär 10 elller 20 dagars grej för att lättare komma ihåg att uppdatera, jag säger vilka det är och börjar imorrn. Nu måste jag sova såvi ses imorrn.
 
GODNATT!

Lite mys men ändå inte xD

Hejsan förlåt för dålig uppdatering men nu kommer ett inlägg vi har ledigt i dag efter som att det är första maj :) härligt snart kommer sommaren eller aa om några veckor :D I morgon har alla 6:or i hela Sverige nationella prov :/ Man får olika ämnen så vår skola fick samhällskunskap :) det är ett av dom enklaste :) tycker jag så just nu så sitter jag och läser samhällskunskaps boken det är lite trök men aa jag äter ostbollar också :D innan det så var jag ute och åt glass och var hos min mormor och morfar fast dom var inte hemma så vi fick gå hem igen :/ (dom bor nära) så det har varit riktigt varmt idag :D hoppas ni har en fortsatt härlig första maj !!!

alwaysbeauty.blogg.se

Det här är en blogg som handlar om våra liv och så klart om beauty :)

RSS 2.0