Dag 4

Nu är det dag 4 och jag ska lägga upp en bild på min favorit mascara jag har bara två mascaror så jag tycker att jag kan lägga upp på båda :) men båda är inte mina favoriter älskar den lila mascaran :) ett stort tips !!! Båda är svarta !!! Ps. Bilden där jag böjer mascaran … jag gjorde inte sönder den , den är så böj bar !!! Och när jag gör det på andra mascaran så är det för att visa att den inte är böj bar. Jag köpte den rosa på Ullared … för typ 70 kr kanske och den lila köpte jag på Åhléns för 119 kr :)

Dag 3

Förlåt att jag inte gjorde 10 dagars igår (så jag gör den idag) jag var på stan med några kompisar :) skit kul !!! Vi åt på macdonalds (stav?) och jag tog happymeal Hahaha men jag äter inte så mycket !!! Är rätt så kräsen av mig :D och så gillar jag inte macdonalds ... Jag tycker det smakar typ skräpmat och plast … (no hate) jag vet att många tycker om macdonalds !!! Men jag tog chikenaggets och äpplen och pommes :) och fanta ecsotic :) Aja den röda fantan xD och efter det tog jag macdonalds glass med daim smak !!! I'm loving it <3 den var jätte god !!! Så ett tips till macdonalds glass !!! Men nu ska jag i alla fall lägga upp en bild på dag 3 …

Smoothie

Hejsan hoppsan fallerallera :) Nu har jag och min lilla syster gjort smoothie :) men min håller på att ta slut :/

Dag 2

Hej nu är det dags för dag 2 och jag har två datorer (egna) som vi har… för min stora syster har en egen min mamma har en min pappa har 3 st (pappa jobbar med datorer) så vi har fått låna mammas,min stora systers och pappas men båda mina har vi köpt :) första är en jättegammal och den andra är så där ! Så nu kommer korten OBS den svarta är ingen Apple dator det är bara ett klister märke !

Dag 1

Hejsan svejsan nu ska jag börja med min 10 dagar sak :) så här kommer bilden på mig:) det är en dålig bild men min kamera är dålig (på mobilen)

10 dagars!

Hej he precis som Soffan så ska jag ha 10 dagars sak … xD Fast en annan :) och jag börjar idag :)

Grilla marshmallows

Ni ser rubriken :) ''Grilla marsmallows'' 
 
När jag var i värmland så grilla vi marsmallows ute och nu kommer lite
bilder ifrån det :)
 
Min storasysters marshmallow brann upp xD
Vi började värkligen gapskratta !!!
Här är min den prefekta :)
 
Det kommer nog fler bilder från värmland 
men det här var alla när vi grilla marsmallows :D
 

Sitter i bilen

Hej hej nu är jag på väg hem och det ska bli skönt jag är så trött! Men när jag kommer hem så ska jag på dans också … kommer knappt att orka men jaja ses : )                    

 

 

 

Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma eller rättare sagt jag kom hem vid 9 igårkväll. Idag så ska jag packa upp allt och sen bara chilla tror jag. Idag kommer mirre (miranda) hem och jag längtar så sjukt mycket till att kunna chatta med henne igen. Nu ska jag äta frukost så vi ses! Förresten ni får gärna följa mig på instagram heter:

soffan1D.

Romme!!

Hej! Imorgon ska jag till romme som ni ser i rubriken. Jag åker på torsdagsmorgonen och kommer hem på fredagskvällen. Jag kanske ska berätta vad Romme är innan jag fortsätter hehe ;) Romme är ett skidställe som ligger 3 timmar ifrån där jag bor och jag ska dit med mamma. Vi får se om jag gör nått inlägg men ska försöka om jag hinner. Nu så ska jag fortsätta kolla på "mia på grötö" och sen packa ner det sista och sen ska jag nog gå och lägga mig. Sååååå Hejdå!! :) ;)

Bilen

Hej sitter i bilen i Värmland utan för mitt hus

Värmland

Hej hej 
Nu ska jag snart åka till värmland så det kommer inte 
att bli så många inlägg från mig :)
Men hoppas att det kommer lite från Soffan :) (sofia)
 
Jag kommer hem på Lördag :)
 
Bjuder på en gammal bild ...
mitt rum ser inte ut så nu!!!!

Hejsan

Hur lyckas man....
Få tandkräm på ögat när man borstar tänderna...?
Vet inte men det har jag gjort i alla fall :)
Crazy girl here
 

One direction!

Hej nu tänkte jag berätta om samma sak som mirre. Om ni inte vet vilka One direction är så får ni googla. :) Min favorit i 1D är Louis men alla är jätte bra! ;)
//soffan



One direction

Hej jag tänkte bara säga att jag älskar 1D alltså one direction :) för dom som inte vet vilka dom är , är efterblivna xD nej men dom är världens bästa pojkband !!!!! Min favorit är Zayn men alla är bäst

                                     
       

Mello!

Hej. Nu tänkte jag göra ett litet snabbt inlägg. Jag sitter och kollar på melodifestivalen nu och då undrar ni säkert vem jag hejar på och den här gången tyckte jag ingen var sådär jätte bra. Av dom från förra veckan så gillar jag mest anton och sean banan! ;)



Det var väll det jag tänkte säga men jag vet att det inte blir så mycket inlägg från varken mig eller mirre men det får ni leva med!
Hejdå!! <3 //SOFFAN!

Hejsan! :)

Hej det är jag som är den andra
tjejen som har den här bloggen. Jag heter Sofia men ni kan kalla mig för Soffan och är lika gammal som Mirre. Jag går i cirkus och har gjort det i 3,5 år. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan! Hejdå! :)

Tjobba

Tänkte bara säga att jag har skaffat en avslutningsbild/ text på min inlägg så här kommer den :)
                                             
                                                     tryck på bilden om du vill se var jag gjorde den

Today

Hejsan :) Idag har jag inte gjort så mycket jag har haft nationella prov :/ men det kändes bra! <3 
Jag går i 6:an alltså är jag född 2000 och fyller 13 år i år ;) Det är jag som är Mirre som gjorde inlägget innan :) 
En lite bild på mig :) 
 
Man ser mig inte så bra men det är det som är meningen xD ses

alwaysbeauty.blogg.se

Det här är en blogg som handlar om våra liv och så klart om beauty :)

RSS 2.0